ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΙΔΝΕΙ | Φθηνες Πτησεις για Σιδνεϋ, Αυστραλια

Author: admin  |  Category: Πτήσεις

Σίδνεϊ είναι το σπίτι, όχι μόνο στην περίφημη Όπερα του Σίδνεϊ και της Sydney Harbour Bridge, αλλά σε μια σειρά από άλλα αξιοθέατα, όπως Bondi Beach και τα βράχια, με την επιλογή της ιστορικής και γεμάτης ζωής παμπ.

Δεν ξεχνάμε τη θρυλική εμπορική διάθεση, μια φτηνή πτήση προς το Σίδνεϊ προσφέρει την ευκαιρία να βιώσουν όλα ότι αυτή η αξιόλογη πόλη έχει να προσφέρει και τιμών πτήσεων είναι τέτοια που μπορεί να είναι μια εκπληκτικά προσιτή προορισμό να φτάσει.

Αεροπορικά εισιτήρια για Σίδνεϊ, θα καταλήξουμε σε Kingsford Smith-Αεροδρόμιο, το οποίο εξυπηρετείται από ταξί (αν και υπάρχει ένα παιχνίδι $ 2 φόρων και ίσως χρειαστεί να περιμένετε στην ουρά ορισμένες φορές) και μία σιδηροδρομική σύνδεση γνωστή ως Σύνδεσμος το αεροδρόμιο. Ευρωπαϊκή πτήσεις συνήθως θα ενδιάμεση στάση καθ ‘οδόν στην Ασία. Από το Ηνωμένο Βασίλειο, απευθείας πτήσεις προς Σίδνεϊ συνήθως λαμβάνουν περίπου 22 – 24 ώρες.

Φθηνότερες πτήσεις προς Σίδνεϊ μπορεί να βρεθεί από τη σύγκριση των τιμών και κράτηση μπροστά. Mid πτήσεις εβδομάδες τείνουν να έχουν καλύτερη διάθεση, αλλά να θυμάστε ότι οι τιμές των πτήσεων θα διαφέρουν, αν υπάρχουν μεγάλα αθλητικά γεγονότα ή τις σχολικές διακοπές.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.