Μελβουρνη | Φθηνες Πτησεις & Αεροπορικα Εισητηρια για Μελβουρνη

Author: admin  |  Category: Πτήσεις

Μελβούρνη, κάποτε η πρωτεύουσα της Αυστραλίας, είναι συχνά αναφέρεται ως αθλητική πρωτεύουσα της, καθώς φιλοξενεί μια τεράστια ποικιλία των γεγονότων συμπεριλαμβανομένου του Αυστραλιανού Όπεν πρωτάθλημα τένις, αναγνωρισμένου κύρους Μελβούρνη ιπποδρομίες Κύπελλο και ένα Formula One Grand Prix για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Μια πτήση προς Μελβούρνη θα παρέχει πρόσβαση σε μια πόλη που αξίζει πολύ εξερεύνηση. Κάντε μια βόλτα με το τραμ, το οποίο δεν είναι απλά ένας τρόπος λειτουργίας των μεταφορών, αλλά και ένα εικονίδιο τουριστική ή να περπατήσετε στην άγρια ​​πλευρά με μια επίσκεψη στο ζωολογικό κήπο της Μελβούρνης. Μπορείτε επίσης να δείτε κάποια εντυπωσιακή θέα από το κατάστρωμα παρατήρησης Melbourne – απλά μην ξεχάσετε να πάρετε φωτογραφική μηχανή σας!

Αεροπορικά εισιτήρια για Μελβούρνη θα καταλήξουμε σε Tullamarine το αεροδρόμιο, το οποίο εξυπηρετείται από ταξί και λεωφορεία. Από το Ηνωμένο Βασίλειο, απευθείας πτήσεις προς Μελβούρνη συνήθως λαμβάνουν περίπου 22 – 24 ώρες, αν και ευρωπαϊκές πτήσεις θα συνήθως κάνουν μια στάση στη διαδρομή Ασίας en.

Το κατάστημα γύρω και συγκρίνετε τις τιμές πτήσεων σε απευθείας σύνδεση για να πάρει την καλύτερη διαπραγμάτευση. Πρόωρη κράτηση δεν θα εγγυηθεί μόνο θέσεις σας, αλλά είναι ζωτικής σημασίας εάν θέλετε να εξασφαλίσει φτηνές πτήσεις προς Μελβούρνη. Midweek πτήσεις μπορεί να είναι πολύ λιγότερο ακριβά, και φθηνότερες, οι χαμηλές τιμές πτήσεων σεζόν μπορεί συνήθως να βρεθεί από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.