Πτησεις Μοναχο | Φθηνες Πτησεις & Αεροπορικα Εισητηρια για Γερμανια

Author: admin  |  Category: Πτήσεις

Οι πτησεις για Μοναχο θα σας οδηγησουν στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας, γνωστή για τον πολιτισμό της και την αρχιτεκτονική του. Αρχική σελίδα σε μια σειρά από μουσεία, ιστορικά και με σχετικές ιστοσελίδες όπως αυτή του στρατοπέδου συγκέντρωσης Νταχάου γύρω από το ξενοδοχείο, το Μόναχο είναι ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τους λάτρεις της ιστορίας.

Υπάρχουν πολύ περισσότερα σε αυτή την πόλη από την ιστορία, όμως. Μια επιλογή από τα πάρκα και μαγευτικό παραμύθι κάστρα, όπως το Schloss Nymphenburg, καθώς και πολλά θέατρα, κάνουν αυτό μια πόλη της φύσης και της τέχνης, καθώς και. Και υπάρχουν πολλά που προσφέρονται από την άποψη της λιανικής θεραπείας, από τα αγαθά πολυτελείας στις Maximilianstrasse, στα αγαθά της αγοράς, στον ειδικό και εποχιακές αγορές των Χριστουγέννων. Κουζίνα στο Μόναχο είναι συνήθως Βαυαρίας και υπάρχει επικάλυψη των μπυραρίες.

Munich αποτελεί επίσης μια καλή βάση για να εξερευνήσετε τις γύρω περιοχές ενδιαφέροντος, όπως η Νυρεμβέργη, Νταχάου, ακόμα και πέραν των συνόρων στην Πράγα ή Σάλτσμπουργκ.

Πτήσεις προς Μόναχο διαρκέσει περίπου δύο ώρες από το Ηνωμένο Βασίλειο, και οι πτήσεις είναι σε ένα ασφάλιστρο μεταξύ Μαΐου και Σεπτεμβρίου, περίοδο κατά την οποία ο καιρός είναι στο καλύτερό της και τιμών πτήσεων θα αυξηθούν. Είναι πάντα καλύτερο να κάνετε κράτηση της πτήσης σας εκ των προτέρων, ιδιαίτερα σε αυτή την πολυσύχναστη χρόνο. Οι Φτηνές πτήσεις προς Μόναχο καλύτερο που βρέθηκαν χρησιμοποιώντας το εργαλείο μας τιμή σύγκρισης, αλλά η πιθανότητα να φτηνή πτήση είναι μεγαλύτερη κατά τους χειμερινούς μήνες, αν πρέπει να γνωρίζουν ότι η σεζόν του σκι μπορούν επίσης να είναι πολύ απασχολημένος. Εάν η χαμηλές θερμοκρασίες είναι ένα δίκαιο εμπόριο off για ήσυχους δρόμους, τότε υπάρχει ακόμα μια ευχάριστη πτυχή στο Μόναχο το χειμώνα.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.