Πτησεις Νοτια Αφρικη | Φθηνες Πτησεις & Αεροπορικα Εισητηρια για Ν.Αφρικη

Author: admin  |  Category: Πτήσεις

Οι  πτήσεις  για Νότια Αφρική φθάνουν σε μια τεράστια χώρα που έχει τεράστια ποικιλία τοπίων, και μια εξίσου φιλικη και φιλοξενη αντιμετωπιση των κατοικων της. Οι Πτήσεις προς Νότια Αφρική, λαμβάνοντας περίπου δώδεκα ώρες non stop και μέχρι δεκαοκτώ ώρες μέσω της Ευρώπης, να σας φέρει σε μια συναρπαστική προορισμό? Ένα έθνος που εξακολουθούν να αναπτύσσουν την ταυτότητά της μετά την εποχή της μετα-απαρτχάιντ. Πτήσεις φτάνουν στο Γιοχάνεσμπουργκ και το Κέιπ Τάουν.

Ένας παράδεισος για κάθε φυσικό λάτρης της ιστορίας, η Νότια Αφρική είναι το σπίτι σε ένα πλήθος των Εθνικών Δρυμών, όπως αυτές του Kruger και Kgalagadi. Το δεύτερο ψηλότερο καταρράκτη του κόσμου είναι εδώ, το Tungela πέφτει, και μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές είναι αυτή του Garden Route, που εκτείνεται από Mossel Bay προς Πορτ Ελίζαμπεθ, κατά μήκος της νότιας ακτής της χώρας και κοντά στο Κέιπ Τάουν. Πεζοπορία είναι μια δημοφιλής δραστηριότητα σε όλη τη Νότια Αφρική, και Durban προσφέρει παραλίες και μια υπέροχη αγορά της Ινδίας, ενώ Πορτ Ελίζαμπεθ προσφέρει κολύμβηση και υποβρύχιες καταδύσεις. Υπάρχει ακόμη και μια περιήγηση σκηνή στο Jeffreys Bay, και την πόλη του Κέιπ Τάουν είναι ένα must-see. Προσθήκη σε τομείς όπως η Sun City και το Drakensburgs βουνά και είστε χαλασμένοι για την επιλογή.

Περίοδος Αιχμής
Καθώς ο καιρός είναι πάντα ευχάριστη, είναι η διάρκεια των σχολικών διακοπών οι οποίες τείνουν να υπαγορεύει την υψηλή σεζόν για τη Νότια Αφρική πτήσεις, κατά την οποία οι χρόνοι τιμών πτήσεων αναπόφευκτα ανεβαίνουν και οι πτήσεις είναι πολύ γρήγορα πλήρη κράτηση. Πρόωρη κράτηση σε αυτούς τους χρόνους είναι ένας μούστος.

Εκτός Σαιζόν
Φτηνές πτήσεις προς Νότια Αφρική τείνουν να είναι διαθέσιμα εκτός από τα δημοφιλή περιόδους σχολικών διακοπών, και ο καλύτερος τρόπος για να πηγή μια φτηνή πτήση ανά πάσα στιγμή, είναι να χρησιμοποιήσετε πτήση σύγκριση των τιμών μας, πριν από την κράτηση εκ των προτέρων να εξασφαλίσει θέσεις σας.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.