Πτησεις Μόντρεαλ | Φθηνες Πτησεις & Αεροπορικα Εισητηρια για Μοντρεαλ

Author: admin  |  Category: Πτήσεις

Οι πτησεις για Μόντρεαλ φτάνουν σε μια πολη που ειναι μία από τις πιο όμορφες πόλεις σε ολόκληρη την ήπειρο της Βόρειας Αμερικής. Μια πολυ πολιτιστική μητρόπολη με απίστευτη joie de vivre. Αεροπορικά εισιτήρια για Μόντρεαλ φτάνουν σε μια πόλη που βρίσκεται σε ένα νησί, στη συμβολή των τριών ποταμών, η οποία είναι πλούσια τόσο σε ιστορία και πολιτισμό. Μόντρεαλ είναι στα γαλλικά Καναδά ομιλία και θα βρείτε όλες τις υπηρεσίες είναι και στα αγγλικά και γαλλικά.

Το να δείτε στο Μόντρεαλ είναι παλιά πόλη του, αλλά Chinatown και το μετρό του Δήμου είναι κοντά πίσω από αυτό το διακύβευμα απόλαυση. Μόντρεαλ προσφέρει επίσης ένα πλανητάριο, ένα Biodome, σε αντιδιαστολή προς το Μόντρεαλ Βιόσφαιρα, και ακόμη και μια Insectarium. Προσθέστε σε αυτούς και τους καθεδρικούς ναούς και τους βοτανικούς κήπους, και είναι εύκολο να δούμε γιατί αυτό είναι τόσο δημοφιλής προορισμός.

Πτήσεις διαρκουν περίπου εντεκα ώρες από την Ελλαδα και οικονομικές πτήσεις προς Μόντρεαλ είναι πιο πιθανό να είναι διαθέσιμες κατά τη διάρκεια των κρύων χειμωνιάτικων μηνών, παρόλο που η πόλη έχει μια υπόγεια ύπαρξη μέσα σε ένα κλίμα ελεγχόμενη λαβύρινθο από περίπου δεκαοκτώ μίλια των υπόγειων διαδρόμων ψώνια με περίπου δύο χιλιάδες καταστήματα. Μια φτηνή πτήση είναι πάντα μια αξιόλογη πρόταση. Τιμών πτήσεων θα είναι στο υψηλότερο σημείο τους τον Μάιο για να θερινή περίοδο Σεπτεμβρίου, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε μια καλή πτήση ανά πάσα στιγμή, είναι να χρησιμοποιήσετε τιμή εγκαταστάσεις μας σύγκρισης.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.