Πτησεις Καναδας | Φθηνες Πτησεις & Αεροπορικα Εισητηρια για Καναδα

Author: admin  |  Category: Πτήσεις

Οι πτησεις για Καναδά φθάνουν στη δεύτερη μεγαλύτερη χώρα του κόσμου. Ένα μείγμα πολιτισμού, φυσικων τοπιων, απεραντοσυνης και ηρεμίας.  Οι Πτήσεις προς τον Καναδά διαρκουν περιπου δέκα τρεις ώρες από την Ελλαδα και φτάνουν σε έναν προορισμό που δεν μπορούν να απολαμβάνουν πλήρως με μία μόνο επίσκεψη. Για να δείτε όλα θα πρέπει να επιστρέψει, ξανά – και πάλι! Είτε φτάνετε στο Τορόντο ή το Βανκούβερ ή πετούν προς Κάλγκαρι, Έντμοντον, Γουίνιπεγκ ή του Μόντρεαλ, υπάρχουν τόσα πολλά να δείτε και να κάνετε.

Ο Καναδάς είναι μια χώρα με τεράστιες αποστάσεις και τρομερή φυσική ομορφιά. Είναι το σπίτι σε εκπληκτική πάρκα όπως αυτές του Banff National Park στην Αλμπέρτα, και Glacier Park στην British Columbia, και προσφέρει τόσο μεγάλο cityscapes και φαινομενικά ατελείωτες πεδιάδες. Πόλεις της κάθε έχουν ένα χαρακτήρα του το δικό τους? Από το γαλλόφωνο μητρόπολη του Μόντρεαλ, για την Nova Scotia λιμάνι της πόλης του Χάλιφαξ, τη Νοτιοανατολική Ασία από το Βανκούβερ ως το κοσμοπολίτικο Τορόντο. Ενώ ο Καναδάς έχει κάποια σχέση με το γείτονά της, τις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι μικρότερο πληθυσμό, αλλά δεν έχει υιοθετήσει μια φιλοσοφία χωνευτήρι, αντί να ενθαρρύνει διάκριση και την ατομικότητα.

Τα αεροπορικα εισητηρια προς Καναδά είναι πιο ακριβα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και τις σχολικές διακοπές. Υπάρχουν χρόνο τακτικών πτήσεων καθώς και ένας μεγάλος αριθμός πτήσεων τσάρτερ το καλοκαίρι σε όλες τις μεγάλες πόλεις και χάρτες για σκι το χειμώνα στο Κάλγκαρι.  Αυτά αναχωρούν από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο με πολλές είναι άμεση.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.