Πτησεις Σκιαθος | Φθηνες Πτησεις & Αεροπορικα Εισιτηρια για Σκιαθο

Author: admin  |  Category: Πτήσεις


σκιαθος

Πτήσεις προς Αεροδρόμιο Σκιάθου (JSI) λαμβάνουν τουρίστες σε ένα όμορφο ελληνικό νησί του Αιγαίου. Η Σκιάθος είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ελληνικές νησιά χάρη στην ομορφιά της και το γεγονός ότι υπάρχουν πάνω από 60 παραλίες για να επιλέξετε.

Σκιάθος πτήσεις γης στο ενιαίο αεροδρόμιο στο νησί. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχουν απευθείας πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, αν και υπάρχει επίσης η δυνατότητα να ταξιδέψει μέσω Αθηνών. Λόγω των πολλών υψηλής ποιότητας εστιατόρια, boutique καταλύματα και αυθεντική ελληνική ατμόσφαιρα, το νησί προσελκύει ένα πλήθος από κοσμοπολίτες καλά-να-κάνουμε τους τουρίστες.

Σε μόλις λίγο πάνω από μήκος 12 χλμ και πλάτος περίπου 7 χιλιομέτρων, η Σκιάθος είναι μικρό, αλλά αυτό το καθιστά πολύ απλό για να πάρει γύρω. Υπάρχει μια ενιαία ασφαλτοστρωμένο δρόμο που διασχίζεται από διάφορους χωματόδρομους και στενούς πλακόστρωτους δρόμους και άριστες υπηρεσίες λεωφορείων για τις παραλίες και τα αξιοθέατα.

Πόλη της Σκιάθου είναι η πολυσύχναστη πρωτεύουσα του νησιού και έχει γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια και ένα πανέμορφο λιμάνι. Διαθέτει μια σειρά από μπουτίκ και ένα εξελιγμένο νυχτερινή ζωή.

Η κύρια παραλία κοντά στην πόλη της Σκιάθου είναι οι δημοφιλείς Μεγάλη Άμμος, αλλά και άλλες δημοφιλείς παραλίες περιλαμβάνουν Βασιλιάς και Αχλαδιές, η οποία είναι γνωστή για θαλάσσια σπορ. Καναπίτσα είναι ανεπτυγμένη, με ταβέρνες, ξενοδοχεία και αθλητικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση Κολιός και Αγία Παρασκευή. Οι Κουκουναριές είναι μια από τις πιο γνωστές παραλίες του νησιού, με χρυσή άμμο, καταγάλανα νερά και ένα δάσος και τη λιμνοθάλασσα που σχηματίζουν ένα φυσικό καταφύγιο.

Ακριβώς έξω από την πόλη της Σκιάθου βρίσκεται το Μπούρτζι, ένα φρούριο χτίστηκε για να αποτρέψει τους πειρατές τον 13ο αιώνα. Ο πρώην δημοτικό σχολείο χτίστηκε μεταξύ των αρχικών ερείπια έχει μετατραπεί σε ένα κέντρο επισκεπτών προσφέροντας θεατρικές και μουσικές παραστάσεις σε όλη τη θερινή περίοδο. Άλλα δημοφιλή αξιοθέατα περιλαμβάνουν το Μοναστήρι της Ευαγγελίστριας, η οποία χτίστηκε το 1794 σύμφωνα με ψηλότερη κορυφή του νησιού. Κουνίστρας Μονή είναι η πνευματική καρδιά του νησιού, με τις γιορτές κάθε Νοέμβριο παρακολούθησαν οι περισσότεροι από τους νησιώτες.

Ο Alexander Papdiamantis Μουσείο είναι το πρώην σπίτι του γνωστότερος συγγραφέας του νησιού, ο οποίος έζησε εδώ τον 19ο αιώνα και πιστώνεται με την ανάπτυξη του μυθιστορήματος. Οι επισκέπτες θα πρέπει επίσης να λάβει το χρόνο για να αναζητήσουν τα ερείπια του Κάστρου, η πρώην πρωτεύουσα χτισμένο στην κορυφή ενός λόφου.

Η επίσκεψή σας στην Σκιάθο είναι πλήρης χωρίς μια επίσκεψη στην μαγευτική παραλία Λαλάρια, η οποία είναι προσβάσιμη μόνο με βάρκα. Με φόντο γκρι βράχια, η παραλία σχηματίζεται από το μπλε-γκρι πέτρες μαρμάρου και βρέχεται από εκπληκτικά καταγάλανα νερά. Εάν ο χρόνος το επιτρέπει, να κάνετε μια εκδρομή με βάρκα στο κοντινό νησί της Σκοπέλου, η οποία είναι διάσημη για τη χλωρίδα και την πανίδα της και χρησιμοποιήθηκε ως σκηνικό για την ταινία «Mamma Mia».