Συγκρίνετε τις καλύτερες πτήσεις και αεροπορικά εισητήρια για Πουκέτ (Phuket) Ταϊλάνδη

Author: admin  |  Category: Πτήσεις

Πουκέτ

Το Πουκέτ είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός διακοπών για τους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο και αυτο οφείλεται στο ηλιόλουστο κλίμα του, τις αμμώδεις παραλίες,  τη νυχτερινή ζωή και τα ενδιαφέροντα αξιοθέατα και την κουλτούρα. Το Πουκέτ είναι πραγματικά ένα νησί που προσφέρει λύσεις για όλους τους τύπους των παραθεριστών, από τις οικογένειες και τις παρέες φίλων μεχρι ζευγάρια και ηλικωμένους.

Γιατί να πάτε;

Είναι δύσκολο να νικήσει αυτό το πανέμορφο νησί ως προορισμό διακοπών . Phuket προσφέρει πολιτισμό , νόστιμη κουζίνα , απίστευτο τοπίο και τις παραλίες .

Πουκέτ είναι το μεγαλύτερο νησί της Ταϊλάνδης και βρίσκεται στα ανοικτά της δυτικής ακτής της ηπειρωτικής χώρας στη θάλασσα Andaman . Είναι ένας πολύ καλός προορισμός για τους λάτρεις του ήλιου , καθώς έχει όλο το χρόνο ηλιοφάνεια . Είναι ιδιαίτερα γνωστή για τα θέρετρα δυτική ακτή παραλία , όπως Patong , Karon Bay and Beach , Bang Tao , Siray Bay , Hat Surin και Kata Noi .
Οι επιλογές διασκέδασης είναι άφθονα στο Πουκέτ . Υπάρχουν εστιατόρια όλων των ειδών και θα βρείτε νόστιμα μπάρμπεκιου θαλασσινών στην παραλία Surin και γκουρμέ σπεσιαλιτέ της Ταϊλάνδης στη Νότια Kata εστιατόρια στην παραλία , η οποία είναι γνωστή για την εξαιρετική κουζίνα . Μπορείτε να πάτε για μια οικολογική περιήγηση σε ένα από τα εθνικά πάρκα του νησιού – Khao Lak – Lan Ru ή Khao Phrathaenu . Εδώ μπορείτε να πάρετε ένα ταξίδι μέσα από τα δάση σε έναν ελέφαντα ή με τα πόδια ή να οδηγήσετε ένα μπαμπού σχεδία μήκος δεντροστοιχίες ποτάμια . Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το Wat Phra Thong Temple , Thalang Εθνικό Μουσείο ή Chalong Temple .

Η πρωτεύουσα του νησιού έχει πολλά πράγματα να δείτε και να κάνετε . Το Πουκέτ Ενυδρείο και στο Phuket Butterfly Farm είναι τόσο διασκεδαστικό εμπειρίες . Γιατί να μην δοκιμάσετε την τύχη σας στο AC Fishing Park , όπου μπορείτε να πάρετε όλα τα είδη των ψαριών ; Απολαύστε ένα γεύμα σε ένα από τα πολλά εστιατόρια στο Πουκέτ , στη συνέχεια το κεφάλι έξω στα βράχια στο Prom Thep Cape για να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα και να επισκεφθείτε το ιερό .

Οι διακοπές στο Πουκέτ δεν είναι πλήρης χωρίς ένα ταξίδι με το πλοίο . Απολαύστε το όμορφο νησί της Phi Phi και στη συνέχεια να επισκεφθείτε το « νησί του James Bond » σε Phang Nga Bay. Αν φτάσετε στη σωστή εποχή , τότε μπορείτε να πάρετε ένα ταξίδι στην χελώνα τόπων φωλιάσματος . Κολύμβηση με αναπνευστήρα και καταδύσεις είναι πολύ δημοφιλείς και η θαλάσσια ζωή είναι καταπληκτική όπου κι αν πάτε .

Phuket είναι ένα νησί που έχει πολλά να προσφέρει κάθε είδους παραθεριστή . Είναι μεγάλη για θαλάσσια σπορ και νυχτερινή ζωή έχει όλων των ειδών , από την ήσυχη και ειρηνική σε πλήρη -on μέρη . Spas, γκολφ, καταδύσεις και κολύμβηση με αναπνευστήρα συνδυάζονται με τα ψώνια και την ηλιοθεραπεία για να δημιουργήσετε μια τέλεια εμπειρία διακοπών.

Πώς θα φτάσετε

Πτήσεις προς Πουκέτ είναι συχνό φαινόμενο και υπάρχουν πολλές επιλογές με ενδιάμεσες στάσεις απο την Ελλάδα.
Η πλειοψηφία των επισκεπτών στο νησί φθάνουν στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ ( HKT ) , συνήθως με πτήσεις ανταπόκρισης από την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης , Μπανγκόκ . Αναμείνετε να είναι στον αέρα κατά μέσο όρο 12 ώρες τουλάχιστον .
Απευθείας πτήσεις Πουκέτ είναι διαθέσιμα από ορισμένους διεθνείς προορισμούς . Μερικοί τουρίστες οδηγούνται στο νησί απο τις  δύο οδικές γέφυρες που ενώνονται με την ηπειρωτική χώρα.

Πού να μείνετε;

Ξενοδοχεία και θέρετρα του Πουκέτ είναι μεταξύ μερικών από τα πιο εντυπωσιακά και η εξυπηρέτηση είναι πολύ υψηλού επιπέδου
Υπάρχει ένα τεράστιο φάσμα των καταλυμάτων που διατίθενται , από τη βασική ξενοδοχεία backpacker μέσα σε μια ευρεία επιλογή της πολυτέλειας και high-end εγκαταστάσεις οι οποίες είναι γνωστές για την εξαιρετική τους πρότυπα της υπηρεσίας.

Πώς να πάτε από και προς το αεροδρόμιο

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ λειτουργεί μια σειρά όλο το εικοσιτετράωρο των μεταφορών ανάλογα με τις ανάγκες σας και να πάρετε τις διακοπές σας ξεκίνησε με ευκολία

Ενώ το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ ( HKT ) είναι ένα πολυσύχναστο αεροδρόμιο , εξακολουθεί να είναι αρκετά μικρή με παγκόσμια πρότυπα . Ωστόσο, οι διατάξεις μεταφοράς είναι καλές και ανταγωνιστικές τιμές .
Μόλις χτυπήσει αφίξεις και να πάρετε τις αποσκευές σας , περιμένετε να προσεγγιστεί από ιδιώτες οδηγούς ενοικίασης προσφέρουν για να σας οδηγήσει στην πόλη .
Εάν είστε σίγουροι και να ξέρετε Πουκέτ , αυτό μπορεί να είναι μια επιλογή για εκείνους που απολαμβάνουν παζάρια , αλλά συνιστάται ότι αν έχετε πολλές αποσκευές , παίρνετε μια επίσημη ταξί . Αυτά είναι διαθέσιμα στα δεξιά του τερματικού και είναι καλά υπογραφή.
Αναμείνετε τις ακόλουθες διάρκεια του ταξιδιού : περίπου 30 λεπτά για να Πουκέτ κεντρικό , 40 λεπτά από την παραλία Patong και περίπου μία ώρα προς την παραλία Kata και Karon Beach .
Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε πραγματικά χρήματα και οποιαδήποτε ταλαιπωρία πάνω από ναύλους , πάρτε το λεωφορείο για το αεροδρόμιο . Ωστόσο, αυτό λειτουργεί μόνο ωριαία 6:30-21:30 στο Πουκέτ κεντρικό . Μπορείτε να αγοράσετε ένα εισιτήριο εκ των προτέρων . Θα έχει λάβει πλέον , όμως , όπως θα πρέπει να περιμένετε να πέσει από άλλους επιβάτες κατά μήκος της διαδρομής σας .
Πολλοί ταξιδιώτες που φθάνουν σε ομάδες να επιλέξουν να λάβουν ένα mini-bus το οποίο είναι πολύ βολικό, αλλά κοστίζει λίγο περισσότερο .

Tags: ,

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.