Πτήσεις για Αργεντινή | Ταξιδιωτικός Οδηγός – Πληροφορίες

Author: admin  |  Category: Πτήσεις

Αργεντινή

Πως να Πάτε

Απο την Ελλαδα δεν υπαρχουν απ’ευθειας πτησεις για την Αργεντινη, οι καλυτερες επιλογες για πτησεις με ανταποκριση ειναι με την Iberia μεσω Μαδριτης, με την Alitalia μεσω Ρωμης, την Delta μεσω Νεας Υορκης και την Lufthansa μεσω Φρανκφούρτης ή Βερολινου. Το αεροπορικο ταξίδι μπορει να διαρκέσει απο 17 εως και 40 ώρες αναλόγα με τον χρόνο αναμονής στο αεροδρόμιο ανταπόκρισης. Γενικά οι συντομότερες πτήσεις ειναι αυτές της Lufthansa δεδομένου των πολλων ημερησιων πτησεων που συνδεουν την Ελλαδα με την Γερμανια ωστοσο για πιο ενημερωμενα αποτελεσματα καλυτερα να κανετε μια αναζητηση μεσα απο το site μας για να δειτε τυχον νεες πτησεις.


Ταξιδιωτικός Οδηγός – Πληροφορίες

Η Αργεντινή με την ξέφρενη πρωτευούσα της, την τεράστια περιοχη Pampas, τα υπεροχα κρασια της και τις χιονισμένες βουνοκορυφές της , είναι μια χώρα γεμάτη με περιπέτεια . Στο βορρά, τα καμένα κόκκινα βουνά και τα απόκοσμα πετρώματα χαρακτηρίζουν την περιοχή Σάλτα , με συνδυασμό της ισπανικής και Gaucho παραδόσεις , και όπου ευδοκιμεί διάσημο λευκό σταφύλι Torrontés Αργεντινής . Κάτω από το νότο στην Παταγονία βρείτε anastonishing σκηνικό της επεκτατικής λίμνες , οδοντωτές κορυφές και μίλια από κενό χιλιόμετρο του διαστήματος .

Η Αργεντινή είναι επίσης ένας δημοφιλής προορισμός για σκι ? Οι πούδρας λευκή πλαγιές των Άνδεων προσφέρουν άφθονο χιόνι – γεμάτο διασκέδαση , από το σύγχρονο θέρετρο Las Leñas κοντά στον προορισμό Μεντόζα , στο υπέροχο βουνό Chapelco , πίσω από San Martín de los Andes .

Για όσους θέλουν υπαίθριες δραστηριότητες τους λίγο πιο χαλαρή , βρείτε πολλές ρομαντικές βόλτες στην Αργεντινή άστραφταν Lake District , επιτόπου φάλαινες στα ανοικτά των ακτών στο Puerto Madryn , πληρούν πιγκουίνοι μωρό στο Punta Tombo και να ανακαλύψουν γραφικό 17 – 18ο παρεκκλήσια Ιησουιτών αιώνα και αγροικίες όμορφη Κόρδοβα .

Ένα άλλο από τα μεγαλοπρεπή φυσικές ομορφιές της χώρας είναι η πανίσχυρη Iguazu Falls , που συνορεύουν με την Αργεντινή και τη Βραζιλία . Σταθείτε στον ψεκασμό αυτών των ισχυρών καταρράκτες , που περιβάλλεται από νέφη όμορφα χρωματιστά πεταλούδες και τα άφθονα άγρια ​​φύση του εθνικού πάρκου .

Και , φυσικά , υπάρχει το Μπουένος Άιρες , αυθάδης , χαοτική , δελεαστικός , υπνωτική και εθιστικό πρωτεύουσα της χώρας , με όλες τις γιορτές της νύχτας , συσσωρεύονται υψηλά πλάκες sizzling κρέατα και συνεχώς ρέει ομαλή κόκκινο κρασί .

Η πλειοψηφία των διεθνών πτήσεων έρχονται σε Ministro Διεθνές Αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες Pistarini , και τόσο δελεαστική αίθουσες tango της πόλης , πολυσύχναστη parillas ( εστιατόρια σχάρα ) και νευρικό κάτοικοι είναι μια τολμηρή εισαγωγή στη χώρα για πολλούς . Στο high-end γειτονιές Recoleta Παλέρμο και μπορείτε να απολαύσετε σε μπουτίκ σχεδιαστών και γραφικά σημεία μεσημεριανό γεύμα , ενώ το ιστορικό San Telmo προσφέρει μέχρι αντίκες πάγκους για την περιήγηση , αρχαία καφετέριες για να πιείτε μια γουλιά καφέ και να ακούσετε μια πληθώρα από ζωντανή μουσική .

Οι φίλαθλοι είναι γνωστό καλά για τροφοδοτηθεί σε αυτό το ποδόσφαιρο τρελών πόλη: don μπλε και χρυσό πουκάμισο σας και να αισθανθείτε τη θεμέλια ροκ όταν Μπόκα Τζούνιορς σκοράρει στο La Bombonera , ή εναλλακτικά pin υποταγή στην πικρή αντιπάλων River Plate και το βρυχηθμό στο los Μιγιονάριος τους ( οι εκατομμυριούχοι ) στο El Monumental .

Παρά ζουν μέσα από ένα σκοτεινό στρατιωτική δικτατορία και θεαματικά καταστροφική οικονομική κρίση , Αργεντινοί εξακολουθούν να έχουν μια ζωηρή και λοιμωδών σφοδρή επιθυμία για τη ζωή . Αυτή η ειλικρινής πάθος λάμπει μέσα σε τρεις από τις μεγαλύτερες αγάπες της Αργεντινής : ποδόσφαιρο , φαγητό και διασκέδαση . Το ποδόσφαιρο είναι μια εθνική εμμονή ? Οι περιουσίες των la Albiceleste ( το λευκό και το μπλε του ουρανού) είναι εξίσου σημαντικό για πολλούς Αργεντινούς , όπως η τρέχουσα οικονομική και πολιτική κατάσταση . Οι ομοίους του Ντιέγκο Μαραντόνα , Lionel Messi και ο Daniel Passarella αντιμετωπίζονται σαν θεότητες , και τα διάσημα κλαμπ Μπουένος Άιρες μόλις γίνει συνώνυμο με την Αργεντινή και την ομαλή , αποπνικτικός έκκληση του τάνγκο ή υπογραφή παχιά κομμάτια της μπριζόλα στη σχάρα βόειο κρέας .

Από την υπο -τροπικές κορυφή του σε παγωμένη άκρη του , είναι αδύνατον να συνοψίσω την Αργεντινή στο σύνολό της . Είναι ένα μαγευτικό και εντυπωσιακό παζλ των άκρων , έτοιμη να γοητεύσει και να γοητεύω όλους εκείνους που το επιτρέπουν .

Tags: , , ,

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.