Η Βασιλική της La Sagrada Familia, Βαρκελώνη, Ισπανία

Author: admin  |  Category: Πτήσεις

Barcelona-La-Sagrada-Familia
Βαρκελώνη – μια όμορφη και μεγάλη πόλη στην Ισπανία , επιλέγοντας ότι για τη διαμονή σας , μπορείτε να συνδυάσετε διακοπές στην παραλία και ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα . Το κυριότερο αξιοθέατο της Βαρκελώνης – είναι Sagrada Familia ή de Sagrada Familia . Πρόκειται για ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό μνημείο που θα σας πω περισσότερα μερικά γεγονότα :

1 . Κατασκευή La Sagrada Familia ξεκίνησε το 1882 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα . Ολοκλήρωση των έργων κατασκευής έχει προγραμματιστεί μόνο το έτος 2041 . Αρχικά σχεδιάστηκε από τον εκδότη της Καταλονίας Josep Maria Bokabella ως σύμβολο των επαναστατικών ιδεών . Έργο που ξεκίνησε από τον αρχιτέκτονα Francesc de Paula Villar παραδοσιακή νεο -γοτθικό στυλ . Όταν δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν, Antoni Gaudi ανέλαβε το κτίριο.

2. Μοντερνισμού αρχιτέκτονα Αντόνι Γκαουντί πέρασε περισσότερα από 40 χρόνια της ζωής του κτιρίου της Sagrada Familia de. Τα τελευταία 15 χρόνια της ζωής του αφοσιώθηκε στη συνεχή λειτουργία και κατασκευή του ναού.

3. Αυτή η Ρωμαιοκαθολική βασιλική θα αποτελείται από 18 πύργους, το ψηλότερο εκ των οποίων θα φθάσει σε ύψος 170 μέτρων, 60 μέτρα πλάτος και 95 μέτρα.

4. Η είσοδος στο ναό αξίζει 13,5 ευρώ. Για τις ομάδες των 20 ή περισσότερα άτομα, συνταξιούχους, φοιτητές και άτομα κάτω των 18 ετών αξίζουν 8,8 ευρώ. Τα μέλη της κοινωνίας “Φίλοι της Εκκλησίας,« για τα παιδιά έως 12 ετών και άτομα με ειδικές ανάγκες (με ένα σύντροφο) και ελεύθερη είσοδο. Πρόσθετες υπηρεσίες και τις ομάδες που επισκέπτονται πρέπει να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων. Στο ναό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του ανελκυστήρα, πάρτε την ντουλάπα και οδηγοί ήχου. Οι επισκέπτες με ειδικές ανάγκες σε αναπηρικά καροτσάκια που παρέχονται. Οι επισκέπτες δεν επιτρέπεται να ανεβείτε στον πύργο με τα πόδια, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε το ασανσέρ.

5. La Sagrada Familia είναι μια παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO.

sagrada-familia

6. Ο κύριος αρχιτέκτονας του καθεδρικού ναού, Gaudi πέθανε σε ένα ατύχημα με το τραμ. Ο θάνατός του ήταν θρήνησαν την πόλη, θάφτηκε στην κρύπτη της Sagrada Familia.

7. Αν και ο καθεδρικός ναός δεν είχε καταστραφεί κατά τη διάρκεια του ισπανικού εμφυλίου πολέμου το 1936, οι Καταλανοί αναρχικοί κατέστρεψε πολλά μοντέλα και σχέδια για να παραδώσει, κατά τη γνώμη τους, την πόλη από συντηρητικές θρησκευτικές εικόνες.

8. Οι κατασκευές είναι σε εξέλιξη υπό τη διεύθυνση του Jordi Bonet Armengol και (Jordi Bonet i Armengol). Ξεκινώντας από τη δεκαετία του 1980, για τη διαδικασία σχεδιασμού και κατασκευής άρχισαν να χρησιμοποιούν την τεχνολογία των υπολογιστών, η οποία συνέβαλε στην απότομη επιτάχυνση στη διαδικασία κατασκευής.

9. 170 μέτρων πύργος του Ιησού Χριστού του πρωτότυπου σχεδιασμού του Γκαουντί. Οι προσόψεις ναός θα πρέπει να αντικατοπτρίζουν τα θέματα των Χριστουγέννων, τα πάθη του Χριστού και την Ανάσταση.

10. Ο καθεδρικός ναός χτίστηκε σε δωρεές από τους ανθρώπους και για τις υπηρεσίες τους Γκαουντί δεν λάβει τα χρήματα. Κατασκευαστικές εργασίες απαιτείται η μόνιμη παρουσία του αρχιτέκτονα, έτσι ώστε η εκκλησία έγινε το σπίτι του και η δημιουργία της ζωής του.

Εντυπωσιακή λεπτομερές βίντεο Sagrada de Familia:

Tags: , , ,

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.