ΠΤΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΑ | Φθηνες Πτησεις & Αεροπορικα Εισητηρια για Τσεχια

Author: admin  |  Category: Πτήσεις

Πτησεις για Πραγα, με χρόνο πτήσης λιγότερο από τρεις ώρες από την Ελλαδα , θα σας μεταφερουν σε μια πόλη μοναδικη, ως εκ θαύματος ανεπαφη από τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, και γνωστή για την γοητεια, την ιστορια και την ομορφια της.

Οι φτηνές πτήσεις για Πράγα αξίζει να αναζητούν, καθώς υπάρχουν ένα σωρό πράγματα να κανετε στην Πράγα, συμπεριλαμβανομένων επισκεψεις στην Γέφυρα του Καρόλου, σφύζει από τουριστες, εμπόριο και ψυχαγωγία. Το ιστορικό εβραϊκό γκέτο της Josefov, το οποία περιλαμβάνει την παλαιότερο ενεργό συναγωγή, την Παλαιά Συναγωγή, και το κάστρο της Πράγας, το οποιο ειναι το μεγαλύτερο αρχαίο κάστρο στον κόσμο.

Μια κάρτα της Πράγα για τα τουριστικά αξιοθεατα αξιζει την επένδυση, δεδομένου ότι παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε πολλά ενδιαφέροντα μερη. Υπάρχουν οι κρουαζιέρες στον ποταμο διαθέσιμες σε ολη την διάρκεια της ημέρας και το βράδυ, καθώς και μια ποικιλία από άλλες εκδρομές, επίσης υπαρχουν προσφορες για τα καταστήματα στην Πράγα , αν και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, καθως είναι η Πραγα ειναι επισης γνωστή για τους πορτοφολαδες. Υπάρχουν πολλά εμπορικά κέντρα στην πόλη και στη Γέφυρα του Καρόλου η περιοχή έχει πλανόδιους πωλητές που μπορούν να προσφέρουν συχνά εκπληκτικά γνήσια και ενδιαφέρουσα προιοντα.

Τα αεροπορικά εισητηρια για Πράγα είναι πολλα από πολλά αεροδρόμια στην Ελλαδα και μια φτηνή πτήση θα ηταν καλυτερα να αναζητηθει χρησιμοποιώντας την φορμα σύγκρισης τιμως μεσα απο την ιστοσελιδα μας και στη συνέχεια μπορειτε να κανετε κράτηση εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε τις θέσεις σας.  Οι τιμες των πτήσεων τείνουν να είναι αρκετά σταθερες κατά τη διάρκεια του έτους, αν και μπορεί να αυξηθεί κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου και τα Σαββατοκύριακα, όταν για τις αγορές των Χριστουγέννων πολλοι επισκεπτες ερχονται στην ομορφη Πραγα.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.