Πτησεις Μπανγκόκ | Φθηνες Πτησεις & Αεροπορικα Εισητηρια για Ταϊλανδη.

Author: admin  |  Category: Πτήσεις

 Η Μπανγκόκ, πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, είναι μια μεγάλη και ταχέως αναπτυσσόμενη πόλη, γύρω από ποτάμι αρχή της χώρας. Με πολλές ιαματικές πηγές τόσο ξενοδοχείο-με βάση και ανεξάρτητα, και εξίσου πολλούς ναούς, εκ των οποίων Βατ Αρούν, Βατ Πο, και Το Grand Palace είναι ίσως η καλύτερη, η Μπανγκόκ είναι ένα μέρος για χαλάρωση καθώς επίσης και μια πραγματική κυψέλη της δραστηριότητας και ενδιαφέροντος.

Ταξίδι στον ποταμό Chao Phraya με πλοίο για την πλωτή αγορά, κατάστημα για ρούχα στο τεράστιο Bo-Be αγορά ή οι αγορές σε Πνομ Πενχ, ή επισκεφτείτε το Μνημείο Δημοκρατίας. Μπανγκόκ φιλοξενεί επίσης μια λαμπερή νυχτερινή ζωή, με μια ποικιλία από πολιτιστικές εκδηλώσεις και τα συνωστισμένα nightclubs.Although αλλαγές της πτήσης μπορεί να επεκταθεί ώρες πτήσης και είκοσι ώρες του ταξιδιού, απευθείας πτήσεις προς Μπανγκόκ από το Ηνωμένο Βασίλειο να λάβει μεταξύ 11 και 13 ώρες, και μικρότερη layovers δώσει πτήσεις περίπου δεκατέσσερις ώρες διάρκεια. Αιχμής για Μπανγκόκ πτήσεις είναι κατά το ιδανικό καιρό του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου, ενώ οι τιμές της πτήσης μπορεί να μειωθεί λίγο κατά τη διάρκεια της εποχής των μουσώνων τον Ιούλιο έως τον Νοέμβριο.

Μπορεί να είναι δύσκολο να επιτευχθεί φτηνές πτήσεις προς Μπανγκόκ, αλλά η καλύτερη μέθοδος είναι να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, με σύγκριση των τιμών να εξασφαλίσει την καλύτερη διαπραγμάτευση πτήσης. Να θυμάστε ότι οι πτήσεις μπορεί να είναι βαριά κράτηση και ότι η επαναβεβαίωση συνιστάται πριν από την αναχώρηση.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.