Προσφορες Πτησεων για Σικαγο, Φθηνες Πτησεις & Αεροπορικα Εισητηρια

Author: admin  |  Category: Πτήσεις


Ο καιρός είναι μεγάλη στο Λος Άντζελες, αλλά ο χειμώνας είναι μια εποχή για να βιωθεί. Για μόλις 567,85 Ευρω  , μπορείτε να κατευθυνθείτε προς Σικάγο και να απολαύσετε τις χειμερινές θερμοκρασίες, ίσως ακόμη και κάποια αλίευση χιόνι. Το Σικάγο είναι ένας εξαιρετικός προορισμός γιατί προσφέρει πολιτισμό, τα αξιοθέατα, εστιατόρια, και τις εκδηλώσεις. Εκατομμύρια άνθρωποι αποκαλούν σπίτι και η πόλη λειτουργεί ως ένα παγκόσμιο κέντρο εμπορίου.

Οι θερμοκρασίες στο Σικάγο αυτή τη στιγμή στα μέσα της δεκαετίας του ’30 σε πάνω έτσι πακέτο θερμά. Μόλις έκπτωση εισιτηρίου σας αεροπορική εταιρεία προσφέρει σε σας για να O’Hare International Airport, θα παρατηρήσετε την αλλαγή θερμοκρασίας. Αυτό είναι ό, τι το χειμώνα είναι το θέμα, αγκαλιάζουν τόσο. Σικάγο είναι γνωστή για τις θυελλώδεις συνθήκες, τα τρόφιμα, και αθλητικές ομάδες. Πιάσε ένα Blackhawks, αρκούδες, ταύροι ή το παιχνίδι, ενώ είστε εκεί.

Για να απολαύσετε τις διακοπές πολυτελείας, διαμονή στο κέντρο της πόλης στο Trump International Hotel and Tower. Με τέτοια φτηνά αεροπορικά εισιτήρια, θα έχετε αρκετά χρήματα για να φιγούρα στο σπα. Δειπνήστε σε εξαιρετικά εστιατόρια όπως το Blackbird, το οποίο σερβίρει αμερικανικά πιάτα και έχει μεγάλη κοκτέιλ και μια εξαιρετική λίστα κρασιών. Ο καταξιωμένος Aria στο Fairmount Hotel προσφέρει παραδοσιακά ασιατικά πιάτα καθώς και sushi, που ανακοινώθηκε στις iPad μενού.

Σικάγο προσφέρει τα πολιτιστικά αξιοθέατα όπως το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Με ένα πέρασμα προς την πόλη, τουρίστες εμπειρία πανοραμική θέα από το John Hancock Παρατηρητήριο, υδρόβια ζωή σε Shedd Aquarium, και από τον ανοικτό ουρανό στο Πλανητάριο Alder. Εκπτώσεις για τα αεροπορικά εισιτήρια αφήνουν περισσότερα χρήματα στον προϋπολογισμό του ταξιδιού, επίσκεψη, ώστε όλα τα κορυφαία αξιοθέατα.

Αυτή τη στιγμή, ένα ταξίδι στην Πόλη των Ανέμων από το Λος Άντζελες κοστίζει μόνο 567,85 Ευρω ένας τρόπος. Αυτό αεροπορικά εισιτήρια είναι αρκετά χαμηλή ώστε να λάβουν όλη την οικογένεια σε διακοπές το χειμώνα. Σικάγο προσφέρει πολλές φιλικές προς την οικογένεια δραστηριότητες και τα αξιοθέατα-εμπειρία μαζί. Τα παιδιά δεν θα το μυαλό επέκταση χειμερινές διακοπές τους, ώστε κάντε κλικ εδώ για να πάρετε αυτό το μεγάλο.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.