Πτησεις Νεα Ζηλανδια | Φθηνες Πτησεις & Αεροπορικα Εισητηρια για Νεα Ζηλανδια

Author: admin  |  Category: Πτήσεις

Οι πτήσεις προς Νέα Ζηλανδία, θα σας μεταφερουν σε εναν αναεπαναληπτο κόσμο κουλτουρας και πολιτισμου, με μια σειρά από μουσεία, ιστορικά κτίρια, και την ευκαιρια να να δειτε τις παραδοσεις των Μαορί απο κοντα. Η Νέα Ζηλανδία, όπως η θέση για «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» και «Ο Τελευταίος Σαμουράι», προσφέρει θεαματικό τοπίο συμπεριλαμβανομένων ηφαίστεια, κοιλάδες και τα εντυπωσιακά Άλπεις νότια. Μετάβαση bungee jumping ή surfing, σκι ή να παίξουν γκολφ μέσα στο εντυπωσιακό και εκπληκτικά τοπία.

Είναι πάντα προτιμότερο να κλείσετε τα εισιτήριά σας Νέα Ζηλανδία εκ των προτέρων, και online σύγκριση τιμών θα σας επιτρέψει να βρείτε τις καλύτερες τιμές πτήση. Διάρκεια των πτήσεων είναι περίπου 24 έως 30 ώρες συνολικά.

Περίοδος Αιχμής
Αν και ο καιρός είναι ευχάριστος, και υπάρχει αφθονία που κάνει όλο το χρόνο, μέγιστη εποχή για πτήσεις προς Νέα Ζηλανδία είναι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες Νοέμβριο μέχρι τον Απρίλιο, και ειδικά κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών των Χριστουγέννων. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να κάνετε κράτηση πριν κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων. Αν είναι το σκι που ψάχνετε για να επιδοθούν σε, σε τομείς όπως η Coronet Peak ή η Remarkables, στη συνέχεια, Ιούνιος – Νοέμβριος είναι η περίοδος αιχμής για τις πτήσεις εσωτερικού νότια

Εκτός Σαιζόν
Είναι δυνατή η απόκτηση φτηνές πτήσεις προς Νέα Ζηλανδία κατά την κράτηση, για το λιγότερο δημοφιλές περίοδο του Μαΐου έως τον Οκτώβριο, και αυτή η χώρα αξίζει πάντα μία επίσκεψη σε οποιαδήποτε στιγμή του έτους.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.