ΠΤΗΣΕΙΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑ | Φθηνες Πτησεις & Αεροπορικα Εισητηρια για Βραζιλια

Author: admin  |  Category: Πτήσεις

Τα αεροπορικα εισητηρια για Βραζιλία σας μεταφερουν σε μια χωρα απιστευτης ομορφιάς – τροπικά δάση, ζούγκλα, άψογες παραλίες και απίστευτα ζωντανές πόλεις. Εξερευνήστε τον Αμαζόνιο, ή την εμπειρία Iguasso Falls, όπου διακόσιες εβδομήντα πέντε καταρράκτες συντριβή κάτω 80 μέτρων στον ποταμό στα σύνορα με την Αργεντινή. Οι πτησεις απο την Ελλαδα διαρκουν περίπου 15 με 16 ωρες  αν και μπορει να ειναι εκτενεστερες αναλογως το αεροδρομιο που γινεται η συνδεση (συνηθως Παρισι, Μαδριτη, Λονδινο ή Βερολινο).  Η Βραζιλια είναι μια χώρα πλούσια σε ιστορία και πολιτισμο, οι πιο διασημες μεγαλες πόλεις της περιλαμβάνουν το Σαλβαδόρ,  Σάο Πάολο, και το φανταστικό Ρίο ντε Τζανέιρο, το οποίο σας καλωσορίζει με το μεγάλο άγαλμα του Ιησού.

Περίοδος Αιχμής

Νότια Βραζιλία εμπειρίες ακραίες θερμοκρασίες. Τις βροχερές περιοχές του Αμαζονίου της Βραζιλίας είναι δύσκολο να ταξιδεύουν μεταξύ Ιανουαρίου και Μαΐου, και το οικοσύστημα του γλυκού νερού του Pantanal είναι καλύτερα να αποφεύγονται σε υγρή περίοδο. Έτσι, το συγκεκριμένο προορισμό, στο εσωτερικό της Βραζιλίας, σε συνδυασμό με την εποχή του χρόνου, θα υπαγορεύουν τις τιμές των πτήσεων. Σε γενικές γραμμές, ο βραζιλιάνος θερινή περίοδο – Δεκέμβριος-Φεβρουάριος – είναι η υψηλή περίοδος για τη Βραζιλία πτήσεις. Αυτή τη στιγμή, οι πτήσεις είναι καλύτερες προέρχονται χρησιμοποιώντας το εργαλείο μας τιμή σύγκρισης, και κράτηση εκ των προτέρων να εξασφαλίσει θέσεις σας.

Εκτός Σαιζόν

Φτηνές πτήσεις προς Βραζιλία είναι πιο πιθανό να βρεθεί στο χαμηλό τους χειμερινούς μήνες σεζόν, αν και το μήνα σχολικών διακοπών του Ιουλίου αποτελεί εξαίρεση. Αν και κάπως απρόβλεπτη, ο καιρός αυτή τη στιγμή μπορεί ακόμα να είναι ευχάριστη, και η χώρα είναι πολύ λιγότερο κόσμο, κάνοντας μια φτηνή πτήση πολύ αξίζει τον κόπο.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.