Πτησεις για Ρίο ντε Τζανέιρο | Φθηνες Πτησεις & Αεροπορικα Εισητηρια

Author: admin  |  Category: Πτήσεις

Οι πτησεις για Ρίο ντε Τζανέιρο φτανουν στην εξαιρετική πόλη του καρναβάλιου της Βραζιλίας, του οποίου τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν ωκεάνιες παραλίες (εκ των οποίων η διασημη Copacabana και η Ipanema που είναι απλα οι πιο γνωστές), το αγαλμα του Χριστου Λυτρωτή και το Βοτανικό Κήπο. Εδώ μπορείτε να επισκεφθείτε γκαλερί τέχνης και μουσεία, απορροφούν την μοντέρνα αρχιτεκτονική του Catedral Metropolitana και το αποικιακό στυλ Mosteiro de São Bento ή να λάβει ένα ταξίδι στο ζωολογικό κήπο της πόλης ή την Floresta da Tijuca, ένα τροπικό δάσος στο κέντρο της πόλης!

Πτήσεις προς Ρίο ντε Τζανέιρο διαρκουν περίπου 12 με 14 ώρες σε πτήσης χωρίς ενδιάμεσο σταθμό, αν και οι χρόνοι πτήσης μπορεί να επεκταθεί σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με την ενδιάμεση στάση, η οποία μπορεί να είναι στις ΗΠΑ ή την Ευρώπη.

Φθηνα αεροπορικα εισητηρια προς Ρίο ντε Τζανέιρο μπορεί καλύτερα να βρεθούν χρησιμοποιώντας το εργαλείο σύγκρισης τιμων μας και έγκαιρες κρατήσεις συνιστάται να εξασφαλίσουν θέσεις σας, ειδικά κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου του Δεκεμβρίου μέχρι τον Μάρτιο, και ακόμα περισσότερο σε χρόνο Carnaval και την Πρωτοχρονιά. Τιμών πτήσεων θα αυξηθεί επίσης σε αυτούς τους χρόνους. Μια φτηνή πτήση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ή το φθινόπωρο είναι ακόμα αξίζει τον κόπο, αν είστε ευχαριστημένοι με τη δυνατότητα των υψηλών θερμοκρασιών και της υγρασίας, ή με την βροχόπτωση που είναι πιθανόν μεταξύ Οκτωβρίου και Ιανουαρίου.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.