Συγκρίνετε τις φθηνότερες πτήσεις για Βιετνάμ (Ανόι & Χό Τσί Μίνχ)

Author: admin  |  Category: Πτήσεις

βιετνάμ - πτήσεις

Συγκρίνετε τις καλύτερες πτήσεις για Βιετνάμ

Το Βιετνάμ βρισκεται στο άκρος της Νοτιοανατολικής Ασίας και προσφέρει ένα ομορφο μίγμα του παλίου και του καινούριου. Η αρχαία παράδοση συνυπάρχει με ξένες επιρροές , δημιουργώντας μια χώρα μοναδική . Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την πλούσια φύση του Βιετνάμ, όμορφες πόλεις και χωριά και τη φιλοξενία των κατοίκων της .

Γιατί να πάτε;

Με δέος -εμπνέει θέσεις της , εξαιρετικής ομορφιάς και ιστορικές τοποθεσίες , Βιετνάμ διακοπές πραγματικά θα σας δώσει μια αξέχαστη εμπειρία .

Αυτή η ευκολία πρόσβασης σημαίνει ότι το Βιετνάμ είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να εξερευνήσετε και πολλά backpackers φτάνουν για να κάνουν ακριβώς αυτό κάθε χρόνο . Παραδοσιακά παλάτια , παγόδες , τάφους και ναούς στολίζουν το τοπίο . Αποδεικτικά στοιχεία της πλούσιας γαλλική αποικιακή ιστορία της χώρας αντικατοπτρίζεται σε μεγάλο μέρος της αρχιτεκτονικής γύρω από το έθνος . Ο αντίκτυπος του πολέμου με τις ΗΠΑ εξακολουθεί να είναι εμφανής σε όλο το Βιετνάμ .

Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που αξίζει να επισκεφτείτε , όπως Phu Quoc Island, το μεγαλύτερο νησί στο Βιετνάμ . Χερσαίες στα βουνά της βορειοδυτικής Βιετνάμ , θα βρείτε τα παραδοσιακά εκτρεφόμενων ορυζώνες της απομονωμένη κοιλάδα Sapa .

Πολλές UNESCO παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά του Βιετνάμ είναι η απόδειξη πολιτιστική σημασία της . Η γοητευτική νότια παραλιακή πόλη του Hoi An , διάσημη για tailor-made ρούχα του , είναι ένα παράδειγμα . Μην παραλείψετε να δείτε τα ιστορικά μνημεία και την αρχιτεκτονική του Hue , την παλιά πρωτεύουσα στο κεντρικό Βιετνάμ . Halong Bay στο βόρειο Βιετνάμ είναι μια μοναδική έλξη όπου χιλιάδες νησιά από ασβεστόλιθο μπορεί να βρεθεί αυξάνεται από τον ωκεανό . Αυτό είναι μια χώρα εξαιρετικής ομορφιάς και ποικιλίας .

Πώς θα φτάσετε

Υπάρχουν διάφορες επιλογές για σας να φτάσετε στο Βιετνάμ . Ανακαλύψτε την καλύτερη για εσάς …

Οι πτήσεις προς Βιετνάμ φθάνουν σε ένα από τα δύο μεγάλα διεθνή αεροδρόμια . Αυτά είναι Χο Τσι Μινχ Tan Son Nhat International ( SGN ) , παλαιότερα γνωστή ως Σαϊγκόν , στο νότιο τμήμα της χώρας και Noi Bai διεθνές Ανόι ( HAN ) στα βόρεια .


Απο και προς το αεροδρόμιο

Μόλις προσγειώνεται στο Βιετνάμ , θα θελήσετε να βρουν τον ευκολότερο τρόπο μεταφοράς για την συνέχεια του ταξιδιού σας . Εδώ είναι οι επιλογές σας …

Και οι δύο αερολιμένες που εξυπηρετούνται από μια σειρά από εταιρείες ταξί καθώς και λεωφορεία και ιδιωτικές υπηρεσίες ενοικίασης που είναι διαθέσιμα για να πάρει τους επισκέπτες στην πόλη . Για τα υπεραστικά ταξίδια , το τρένο και το αεροπλάνο υπηρεσίες είναι αξιόπιστες μορφές μεταφορών . Οι πλωτές οδούς του Δέλτα του Μεκόνγκ παρέχουν επίσης ένα σύστημα μεταφορών που συνδέει τη χώρα .

Tags: , , , ,

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.