ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ | Φθηνες Πτησεις για Αμστερνταμ, Ολλανδια. Αεροπορικα Εισητηρια

Author: admin  |  Category: Πτήσεις

Το Άμστερνταμ είναι μια σημαντική τουριστική πόλη γνωστή για τη χαλαρή στάση του απέναντι στη ζωή, εξαιρετικές πολιτιστικές δραστηριότητες και την έντονη νυχτερινή της ζωή.

Το Άμστερνταμ έχει πολλά να προσφέρει – ένα γραφικό και ώριμη πόλη που προσφέρει πολιτισμό και την ιστορία, καθώς και ορισμένες σοβαρές πάρτι, και ένα περιβάλλον όπου σχεδόν όλοι μιλούν αγγλικά.

Πάρτε μια πτήση για Άμστερνταμ και μπορείτε να εξερευνήσετε την αρχιτεκτονική της κληρονομιά? Εκκλησίες της, συμπεριλαμβανομένης της Oude Kerk, που χτίστηκε το 1306? Μουσεία της, ιδιαίτερα NEMO, μεγαλύτερη έκθεση της επιστήμης της Ολλανδίας, και το Μουσείο Βαν Γκογκ? Ζωολογικό κήπο της, βοτανικούς κήπους, πάρκα και της υπαίθρου? και φυσικά, τους ανεμόμυλους της. Επισκεφθείτε Voordan, Σπίτι της Άννας Φράνκ ή την πλατεία Dam ή γιατί να μην περνούν το χρόνο τους, λαμβάνοντας στην τέχνη του το Rijksmuseum;

Άμστερνταμ πτήσεις συνήθως γης σε αεροδρόμιο Schiphol μετά από ένα χρόνο πτήσης περίπου μία ώρα από το Ηνωμένο Βασίλειο. Αν σχεδιάζετε να λαμβάνει τακτικές πτήσεις προς Άμστερνταμ, μπορεί να αξίζει να επενδύσουν σε μια κάρτα Privium που σας παίρνει μέσω του τελωνείου πολύ πιο γρήγορα, μέσω μιας ειδικής λωρίδα με ένα σαρωτή ίριδας, καθιστώντας έτσι τα εισιτήριά σας ακόμη πιο άνετη.

Φτηνές πτήσεις προς Άμστερνταμ είναι εύκολα διαθέσιμα από πολλά αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, και είναι καλύτερο να προέρχονται από τη χρήση σύγκρισης των τιμών, πριν από την κράτηση εκ των προτέρων να εξασφαλίσει θέσεις σας. Το Άμστερνταμ είναι ένας δημοφιλής προορισμός όλο το χρόνο, και τιμών πτήσεων τείνουν να είναι αρκετά σταθερή? Έτσι μια φτηνή πτήση είναι πάντα αξίζει να ψάχνει για.

Tags: , , , , , , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *